fbpx
Thank You

Disclaimer & Copyright

Disclaimer

Mijn aanbod – van gratis cheat sheet tot uitbereid VIP-traject – is bedoeld om jou te helpen grip op je financiën te krijgen en je eigen agenda te bepalen.

Of en hoe snel je de gewenste resultaten behaalt, ligt voor een groot deel aan jezelf, namelijk door je in te zetten, de aangereikte kennis toe te passen en de geboden hulp(middelen) te gebruiken. Ik kan je daarom geen garantie geven, omdat ik jouw inzet maar beperkt kan beïnvloeden.

Ik beloof je wel dat ik mijn uiterste best zal doen jou daarbij te helpen, binnen de grenzen van de door jou afgenomen producten en dienst.

De producten en diensten die ik aanbied zijn educatief en informatief bedoeld. Ik geef geen garantie voor specifieke resultaten. Ik geef ook geen financieel, fiscaal, juridisch of medisch advies waar rechten aan kunnen worden ontleend. Beslissingen neem je als deelnemer geheel vrijwillig en zijn daarmee jouw eigen verantwoordelijkheid. Neem daarom, voordat je zeer ingrijpende acties wilt ondernemen die zeer grote gevolgen kunnen hebben, contact op met je arts, accountant, advocaat of andere professionele adviseur. Simplusity / Kirsten Burg-Lehmkuhl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor jouw beslissingen, acties en resultaten.

Op alle transacties zijn de Algemene Voorwaarden van Simplusity van toepassing.

 

Copyright

Op de inhoud van deze website en alle bij de aangeboden diensten behorende content rust het wettelijke auteursrecht van Simplusity / Kirsten Burg-Lehmkuhl.

Wat mag je wel en wat niet?

Ik vind het natuurlijk goed als je korte tekstfragmenten en one-liners citeert en mij daarbij als bron vermeldt. Hier geldt: sharing = caring.

Maar wanneer je inhoud en materiaal dat je van mij hebt ontvangen verspreidt op een manier waarvan je zelf heel goed kunt bedenken dat ik daar niet blij mee ben, dan vind ik dat inderdaad ook NIET goed. Heel ongezellig om er over te beginnen, maar in zo’n geval zal ik juridische stappen ondernemen. Bij twijfel dus niet doen.

Mocht je (delen van) de tekst toch graag willen gebruiken, voel je vooral ook vrij om per e-mail met mij af te stemmen wat mogelijk is en om toestemming te vragen via kirsten@simplusity.com. We komen er vast uit!