fbpx
Thank You

Disclaimer & Copyright

Copyright

Op de inhoud van deze website en alle bij de aangeboden diensten behorende content rust het wettelijke auteursrecht van Simplusity / Kirsten Burg-Lehmkuhl.

Dus wat mag je wel en wat niet?

Ik vind het goed als je korte tekstfragmenten en one-liners citeert en mij daarbij als bron vermeldt.
Hier geldt: sharing = caring.

Wanneer je inhoud verspreidt op een manier waarvan je zelf heel goed kunt bedenken dat ik daar niet blij mee ben, dan vind ik dat NIET goed. Heel ongezellig om er over te beginnen, maar in zo’n geval zal ik juridische stappen ondernemen. Bij twijfel dus niet doen. En mocht je delen van de tekst toch graag willen gebruiken, voel je vooral ook vrij om per e-mail met mij af te stemmen wat mogelijk is en om toestemming te vragen via info@simplusity.com.


Disclaimer

Mijn aanbod – van gratis cheat sheet tot uitbereid VIP-traject – is bedoeld om jou te helpen je eigen agenda te bepalen en meer gedaan te krijgen.

Of en hoe snel je de gewenste resultaten behaalt, ligt voor een groot deel aan jezelf, namelijk door je in te zetten, de aangereikte kennis toe te passen en de geboden hulp(middelen) te gebruiken. Ik kan je daarom geen garantie geven, omdat ik jouw inzet maar beperkt kan beïnvloeden.

Ik beloof je wel dat ik mijn uiterste best zal doen jou daarbij te helpen, binnen de grenzen van de door jou afgenomen producten en dienst.

De door Simplusity aangeboden producten en diensten zijn educatief en informatief bedoeld. Er wordt geen garantie gegeven voor specifieke resultaten. Er wordt ook geen financieel, fiscaal, juridisch of medisch advies gegeven waar rechten aan kunnen worden ontleend. Beslissingen worden geheel vrijwillig door de deelnemer (dus door jou) genomen en zijn daarmee jouw eigen verantwoordelijkheid. Neem daarom, voordat je zeer ingrijpende acties wilt ondernemen die zeer grote gevolgen kunnen hebben, contact op met je arts, accountant, advocaat of andere professionele adviseur. Simplusity / Kirsten Burg-Lehmkuhl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor jouw beslissingen, acties en resultaten.

Op alle transacties zijn de Algemene Voorwaarden van Simplusity van toepassing.